Denizli | Çivril Belediyesi,denizli, çivril, miryekefalon, ışıklı gölü, tokalı kanyonu, akdağ tabiat parkı, beycesultan höyüğü, miryokefalon savaşı

Çivril belediyesi, dedeköy camii, serbanşah camii, eumenia, ışıklı antik kenti, bayat camii, akköprü, kavakköy köprüsü

Denizli | Çivril Belediyesi,Çivril,belediye,denizli,Miryekefalon

Hızlı Menü
Çivril Belediyesi
Çivril Belediyesi ev sahipliğinde Başak Fuarcılık tarafından düzenlenen Çivril 3. Tarım Hayvancılık Makineleri Teknolojileri ve Yem Fuarı’nın açılışı büyük bir katılım ile gerçekleşti. - Denizli | Çivril Belediyesi
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI...
Spor Okullarına Kayıt Formu

TARIM VE HAYVANCILIK FUARI KAPILARINI AÇTI

TARIM VE HAYVANCILIK FUARI KAPILARINI AÇTI

Çivril Belediyesi ev sahipliğinde Başak Fuarcılık tarafından düzenlenen Çivril 3. Tarım Hayvancılık Makineleri Teknolojileri ve Yem Fuarı’nın açılışı büyük bir katılım ile gerçekleşti.


Çivril Tarım ve Hayvancılık fuarı kapılarını açtı. Çivril Belediyesi ev sahipliğinde Başak Fuarcılık tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Çivril Tarım Hayvancılık Makineleri Teknolojileri ve Yem Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Çivril Kapalı Pazar Yeri’nde açılışı gerçekleştirilen fuar, Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Açılış konuşmaları ile başladı. Fuara Çivril Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Genç, Denizli Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Yüksel Tanrıkulu, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tarım fuarının açılış programında ilk konuşmayı yapan Denizli Ticaret Borsası Başkan yardımcısı Yüksel Tanrıkulu Çivril’in tarımsal üretimlerle Denizli ve ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını ifade ederek Çivril’de tarım fuarının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 
Yaptığı konuşmada fuarın önemine dikkat çeken  Çivril belediye Başkan yardımcısı Sinan Genç; “ Bu organizasyon hem üreticilerimizin güçlenmesine hem de İlçemizin ekonomisini büyütmeye katkı sunacak. Burada yeni teknolojileri, modern tarım makinelerini ve verimliliği artıracak yenilikleri yakından tanıma fırsatı bulacaksınız.” Dedi. 
Her zaman üreticinin yanlarında olduklarını belirten Çivril Belediye Başkanı Yardımcısı Sinan Genç; “ Ne yazık ki bu yıl ilçemiz don felaketinden olumsuz etkilendi. Bu afet, yalnızca ürünlerimizi değil,  binlerce çiftçimizin bir yıllık emeğini alın terini de vurdu.  Bizler, bu zorlu sürecin her adımında çitçimizin sesi olduk.  Çivril Belediyesi olarak tarımın  her alanında üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Fuarımızın ilçemize, bölgemize ve ülkemizi hayırlı olmasını diliyorum. şeklinde konuştu. 
Fuarın açılışında konuşan kaymakam Fatih Cıdıroğlu da tarımsal üretimin önemine vurgu yaparak Çivril gibi tarım kentinde düzenlenen fuarın sektör ve çiftçiler açısından önemli olduğunu belirterek fuarın Çivril ve Çivrilli çiftçiler ile tarım ekipmanları üretici ve satıcılarına hayırlı olmasını temenni etti. 
Konuşmalar ve plaket törenini ardından fuarın kurdelesi Kaymakam Fatih Cıdıroğlu, Başkan yardımcısı Sinan Genç ve protokol üyeleri tarafından kesilerek fuarın açılışı yapıldı. açılışın ardından fuar alanını dolaşan kaymakam ve protokol üyeleri firma temsilcileri ve katılımcılarla sohbet ederek satışı yapılan ürün ve ekipmanlar hakkında bilgi aldı.