15 Temmuz

ÇİVRİL'DE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Denizli’de Çivril Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak göreve Semih Dere’nin ilk icraatı yol ve kaldırımları yıkamak oldu. Sabah saatlerinde Hükümet ve Uşak Caddesinde başlayan yıkama ve temizlik gün boyu devam etti.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Denizli’nin Çivril İlçesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, “Çivril’i tüm pisliklerden temizleyeceğiz” demişti. Dere, Çivril Belediye Başkanı olduktan sonra ilk icraatı ilçeyi yıkamak oldu.
Çivril Belediye Başkanı Semih Dere ilçenin en işlek caddesinde temizlik çalışması başlattı. Temizlik İşleri Müdürü ile birlikte sabah saatlerinde Uşak Caddesine giden Başkan Dere, temizlik ekiplerinin çalışmalarını takip etti. Çalışmalar kapsamında belediye vidanjörleri tazyikli su ile kaldırımlarda bulunan toz ve çamurları temizlerken, temizlik personeli de deterjan ve süpürgeler ile kaldırımları yıkadı.
Temizlik esnasında yol trafiğe kapatılırken Cumhuriyet Meydanı da ekipler tarafından yıkandı. Cadde boyunca devam eden çalışmalar esnaflar ve vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken bazı esnaflar yol ve kaldırımların temizlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.