Denizli | Çivril Belediyesi,denizli, çivril, miryekefalon, ışıklı gölü, tokalı kanyonu, akdağ tabiat parkı, beycesultan höyüğü, miryokefalon savaşı

Çivril belediyesi, dedeköy camii, serbanşah camii, eumenia, ışıklı antik kenti, bayat camii, akköprü, kavakköy köprüsü

Denizli | Çivril Belediyesi,Çivril,belediye,denizli,Miryekefalon

Çivril Belediyesi
15 Temmuz

ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANI NİYAZİ VURAL 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI VE ÇİVRİL'İMİZİN KURTULUŞU GÜNÜNDE CABAR MİLLİ MÜCADELE ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİ.

Çivril Belediye Başkanı Niyazi VURAL 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yıldönümünde Cabar Milli Mücadele Şehitliğimizi ziyaret etti.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.