Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ağırladı.
Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, 31 Mart yerel seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu makamında kabul etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çavuşoğlu, Başkan Dere’ye teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ardından ikili ve beraberindeki heyet,Muharrem ayı dolayısıyla Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen aşure programına katılarak, vatandaşlarla aşure ikramında bulundu. Burada konuşan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, birlik ve beraberlik mesajı vererek, vatandaşların Muharrem ayı e Aşure Günü’nü tebrik etti. Daha sonra Başkan Çavuşoğlu ve Başkan Dere beraberindeki heyet ile birlikte çarşı ve pazarcı esnafını ziyaret ederek, hayırlı, bol bereketli kazançlar diledi. Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek,çözüm önerilerini paylaştı. Devamında tarihi ve doğal güzelliklere sahip Işıklı Mahallesinde Akgöz Pınarları’nda bulunan Işıklı Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. Programın sonunda ekip, Çıtak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.
Programın sonunda vatandaşlar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve “Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, ile hatıra fotoğrafı çektirerek, yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Dere’ye teşekkür ettiler.