ÇİVRİL BELEDİYESİ YENİ LOGOSUNU ARIYOR BAŞVURU SÜRESİ YOĞUN İSTEK ÜZERİNE UZATILDI

Çivril Belediyesi yeni logosunu arıyor Çivril Belediyesi, kurumsal logosunu değiştirmek için ödüllü "Logo Tasarım Yarışması" düzenliyor.

Çivril Belediyesi, kimliğini ve marka değerini ön plana çıkaracak, ulusal ve uluslararası alanda temsil edecek Logo tasarımı gerçekleştiriyor. Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Niyazi Vural, "İlçemizin tarihi ve kültürel değerleri olan Beycesultan Höyüğü, ilçemizde kazanılan Miryokefalon Zaferi, Akdağ, Işıklı Gölü, nilüfer ve Büyük Menderes Nehri’nin doğduğu bereketli topraklarda yetişen elma gibi birçok önemli değerlerimizden biri veya birkaçının güçlü bir şekilde temsil edildiği akılda kalıcı, özgün, yenilikçi, estetik ve işlevsel kullanım imkanlarına sahip bir Çivril Belediyesi logosu tasarlamayı amaçlıyoruz” dedi. Yarışmada birincilik ödülü cumhuriyet altını, ikincilik ödülü yarım altın, üçüncülük ödülü ise çeyrek altın olacak. Çivril Belediyesi Ödüllü Logo Tasarımı Yarışması’nın son teslim tarihi yoğun istek üzerine bir ay daha uzatılarak 31 Ağustos 2021 oldu.

28.07.2021 12:44