ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ŞUBAT AYI OLAĞAN  MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in başkanlığında Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Çivril Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan meclis toplantısı Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in başkanlığında yapıldı. Belediye binasında yer alan meclis salonunda gerçekleşen toplantı da meclis üyelerineDr. Gürcan Güven tarafından plaket takdim edildi. Burada konuşan Güven, “Bugün Çivril’imize kim hizmet ettiyse, kim taş üstüne taş koyduysa hepsinden Allah razı olsun. Dava arkadaşlarıyız kader bizi burada bir araya getirmiş beş yılımız çok güzel bir şekilde geçti. Beş yıl boyunca beraber çalıştığım arkadaşlarıma, Meclis üyelerime, mesai arkadaşlarıma, tüm kardeşlerimize müdürlerimize, her zaman sesimiz soluğumuz olan basınımıza, emeği geçen çorbada tuzu olan kim varsa hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Bizlerde beş yılın hatırası kalsın diye bütün meclis üyelerimize plaket hazırladık. Kardeş olduğumuzu hiçbir zaman unutmayacağız hepimizin tek bir derdi var bu millete, bu memlekete hizmet vermek için uğraşıyoruz. Amacımız her zaman diyoruz Çivril kazansın, milletimiz kazansın. Çünkü güzel Çivril’imiz her türlü hizmeti hak ediyor. Çivrilli hemşerilerime, duasıyla bizim yanımızda olan tüm kardeşlerimin her birine gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

05.02.2019 12:13