GÜRCAN GÜVEN’DEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GÜRCAN GÜVEN’DEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Gazeteciliğin, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir görevinin olduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “İnsanlar arasındaki iletişimde,  çalışmaların ve projelerin halka bildirilmesinde değişik memleketlerdeki insanların yaşayışları, kültür ve medeniyetleri hakkında bilgi edinmesinde vatandaşlarımızın gözü, kulağı sesi olma görevini tarafsız, ilkeli ve sorumluluk bilincinin gelişmesinde etkili bir araç olmuştur.” dedi.

Bu duygu ve düşüncelerle büyük bir gayretle çalışan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

09.01.2019 13:41